VICTORY DEKOR

A Nagykanizsán 1994 óta működő Victory Dekor célja vállalkozók, cégek és magánszemélyek reklám,dekorációs igényeinek kielégítése. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem.

SÍRJELZŐ TÁBLA KERESZTRE, FEJFÁRA

Anyaga: 5 mm vastag merev műanyag

Szín: fekete alapon arany felirat, de más színben is kérhető.

Méret: változó, kb. 25x11 cm

Sírjelző tábla  ára: 7500 Ft-tól

Ha valaki a sírfelirat tábla galériában lévő minták között talál szimpatikusat és azt a mintát szeretné szerepeltetni a megrendelt sírjelző táblán, akkor az is megoldható, csak kérem ezt tessék jelezni felénk.

Ha fényképet is szeretnének a táblán feltüntetni, annak plusz költsége van, mégpedig 2800 Ft/fénykép.

 

 Megrendelés menete:

A megrendelést e-mailben kell elküldeni a victorydekor@gmail.com e-mail címre. Kérem, válasszák ki vagy nevezzék meg a konkrét terméket, tehát hogy a galériában található lehetőségek,képek közül melyik minta alapján (pl.: S2) készüljön a sírtábla. Meg kell írni azt is, milyen nevek és évszám kerüljön a táblára, milyen méretű legyen a tábla és hogy hány darabot tetszik kérni. Egyéni igény alapján bármilyen más szöveg, kiegészítő felirat ( pl.: Emléke szívünkben örökké él, stb. ) is kérhető. Készítek egy látványtervet árral együtt, elküldöm Önöknek, megnézik, ha változtatni kell rajta valamit, akkor változtatunk, ha nem, akkor abban a formában fog elkészülni. Ha a megrendelő nagykanizsai, akkor bármilyen terméket rendel, személyesen átveheti Nagykanizsán a Rózsa utca 8. sz. alatt. Ha postázni kell, akkor az is megoldható. Postázásnál kérnék egy pontos címet, ahová küldhetem a táblát. És egy telefonszámot is.

 
Vállalási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 3-6 munkanap. Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

 

Rendelhető táblák:

 

sirjelzotablakkereszthora4ujnyomda1.jpg

 

<H1>Sírjelző táblák galéria</H1> 

<title>Sírjelző táblák készítése Nagykanizsa</title>

<meta name="keywords" content="sírjelző tábla készítése, kereszt, fejfa, felújítás, síremlék, Nagykanizsa" /Weblap látogatottság számláló:

Mai: 105
Tegnapi: 129
Heti: 105
Havi: 3 450
Össz.: 286 622

Látogatottság növelés
Oldal: Sírjelző táblák
VICTORY DEKOR - © 2008 - 2022 - victorydekor.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »