VICTORY DEKOR

A Nagykanizsán 1994 óta működő Victory Dekor célja vállalkozók, cégek és magánszemélyek reklám,dekorációs igényeinek kielégítése. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem.

Urnafülkébe történő temetkezés esetén az urna fedlapjának elkészíttetéséről az eltemettető gondoskodik. Esetleg előfordul, hogy a régebben készített urna fedlap elhasználódott, megkopott, ezért cserére szorul. Vagy csak egyszerűen szebbre vágyik!

 

Újíttassa fel olcsón Ön is hozzátartozója síremlékén, urnafalán az elhasználódott urna fedlapot, hogy elhunyt szeretteinek emlékét méltón ápolhassa!!
Sok urna fedlapon lekopnak az elhunytak nevei, születési és halálozási dátumai. Ezt felújítani sírköves szakemberekkel sok pénzbe kerül( 80-150000 Ft). Én egy sokkal olcsóbb megoldást ajánlok figyelmükbe, ami a sírköves munkadíj töredékébe kerül csak. A felújítás úgy történne, hogy az eredeti urna fedlapra, gránitlapra, márványlapra egy számítógépes programmal készített és műanyag táblára ragasztott öntapadós fólia, tehát egy új urnatábla, urnafelirat lenne ragasztva, amely teljesen elfedné a régi feliratot és így síremléke megszépülne. Ezt a táblát bárki könnyedén felragaszthatja az urnafalra, szaktudás nem szükséges hozzá. Csak olyan típusú ragasztot kell vennie Önnek egy szaküzletben, amivel PVC anyagú táblát lehet ragasztani. A felirat kiváló minőségű anyagból készül és nagyjából ugyanannyi időt kibír, mint a felújítandó korábbi mart betűk festése. Külön kérésre az elhunyt személy(ek) fényképe, valamint egyéb plusz felirat is elhelyezhető a táblán, az viszont többletköltségbe kerül. A feltöltött képek mintául szolgálnak, de bármilyen más elképzelést is meg tudok valósítani. Ha valaki a sírfelirat tábla galériában lévő minták között talál szimpatikusat és azt a mintát szeretné szerepeltetni a megrendelt urnafülke zárólapon, akkor az is megoldható, csak kérem ezt tessék jelezni felénk. Kérem, hogy az U sorozat 31 féle táblája, lehetősége közül válasszák ki az Önöknek legszimpatikusabb verziót és a megrendeléskor mellékeljék a tábla mellett található számot (pl. U2).

 

Urnafülke tábla mérete: általában 30x30 cm

 

Ha más méretű urnafülke táblára van szüksége, akkor kérem, azt jelezze felém.

 


Anyaga: 5 mm vastag, merev, időálló műanyag

 


Szín: fekete, fehér, arany, de kérhető bármilyen más színösszeállításban is.

 

Urnafülke tábla ára (fénykép nélkül): 14500 Ft-tól.

 

Más méretben készült tábla ára: árajánlat alapján

 

Ha fényképet is szeretnének a táblán feltüntetni, annak plusz költsége van, mégpedig 2800 Ft/fénykép.

 

 Megrendelés menete:

A megrendelést e-mailben kell elküldeni a victorydekor@gmail.com e-mail címre. Kérem, válasszák ki vagy nevezzék meg a konkrét terméket, tehát hogy a galériában található lehetőségek,képek közül melyik minta alapján (pl.: U2) készüljön a tábla. Meg kell írni azt is, milyen nevek és évszám kerüljön a táblára, milyen méretű legyen a tábla és hogy hány darabot tetszik kérni. Egyéni igény alapján bármilyen más szöveg, kiegészítő felirat ( pl.: Emléke szívünkben örökké él, stb. ) is kérhető. Készítek egy látványtervet árral együtt, elküldöm Önöknek, megnézik, ha változtatni kell rajta valamit, akkor változtatunk, ha nem, akkor abban a formában fog elkészülni. Ha a megrendelő nagykanizsai, akkor bármilyen terméket rendel, személyesen átveheti Nagykanizsán a Rózsa utca 8. sz. alatt. Ha postázni kell, akkor az is megoldható. Postázásnál kérnék egy pontos címet, ahová küldhetem a táblát. És egy telefonszámot is.

 
Vállalási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 3-6 munkanap. Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

 

 

 

Rendelhető urnafülke táblák, urnatáblák:

 

 

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober1.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober2.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober3.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober4.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober5.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober6.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober7.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober8.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober9.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober10.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober11.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober12.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober13.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober14.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober15.jpg

 

sirjelzotablakurnafulketabla2020oktober16.jpg

 

 sirjelzofejkotablafenykep.jpg

 

<H1>Urnafülke zárólap illetve urnatábla készítése galéria</H1> 

 

<title>Urnafülke zárólap illetve urnatábla készítése Nagykanizsa</title>

 

<meta name="keywords" content="urnafülke, urna zárólap, urna zárófedél, urnatábla készítése, VICTORY DEKOR Nagykanizsa" />

 

 

 

 #urnafülke #urnafülke fedlap #urnafülke tábla #urnatábla #urnafülke zárólap #urna zárófedél #urnatábla #sírkő készítés #exkluzív sírkő #betűvésés, gravírozás #sírkő felirat #gránit sírfelirat #gránit síremlék #gránit sírkő #gránit sírtábla #gránit urnatábla #gránit fejkő #gránit betűvésés #márvány sírfelirat #márvány sírkő felirat #márvány sírfeliratWeblap látogatottság számláló:

Mai: 109
Tegnapi: 129
Heti: 109
Havi: 3 454
Össz.: 286 626

Látogatottság növelés
Oldal: Urnafülke zárólap illetve urnatábla készítése
VICTORY DEKOR - © 2008 - 2022 - victorydekor.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »