VICTORY DEKOR

A Nagykanizsán 1994 óta működő Victory Dekor célja vállalkozók, cégek és magánszemélyek reklám,dekorációs igényeinek kielégítése. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem.

A menyasszonyi autó egyedi dísze a szalagok vagy élővirág dekoráció mellett az esküvői rendszámtábla. Rákerülhet az ifjú pár neve, az esküvő dátuma illetve kiválasztható a rendszám típusa, grafikája, színe, sőt a betűtípus is. A friss házasokat jelző rendszámtáblát bármely esküvői járműre felszerelhetitek. Akár különleges ajándék is lehet, ez az egyedi készítésű esküvői rendszámtábla,  hiszen a jeles eseményt követően tartós emlékül is szolgál. Mérete: 52 x 11 x 0,1 cm. Ez a méret pontosan megegyezik a hagyományos rendszámtáblák méretével.

A rendszámokat műanyag táblára készítjük el.

Esküvői rendszámtábla ára: 4200 Ft/db

Esküvői rendszámmatrica ára: 3500 Ft/db (Amennyiben csak matricát kérsz)

A tábla az eredeti rendszám helyettesítésére nem használható. Kérjük, hogy a rendszámot csak a hatályos jogszabályoknak megfelelően, dísztárgyként használjátok. A nem rendeltetésszerű, vagy szabályellenes használatból eredő károkért, problémákért felelősséget nem vállalunk.

 

 Megrendelés menete:

A megrendelést e-mailben kell elküldeni a victorydekor@gmail.com e-mail címre. Kérem, válasszák ki vagy nevezzék meg a konkrét terméket, tehát hogy a galériában található lehetőségek,képek közül melyik minta alapján készüljön a sírtábla. Meg kell írni azt is, milyen nevek és évszám kerüljön a táblára és hogy hány darabot tetszik kérni. Készítek egy látványtervet árral együtt, elküldöm Önöknek, megnézik, ha változtatni kell rajta valamit, akkor változtatunk, ha nem, akkor abban a formában fog elkészülni. Ha a megrendelő nagykanizsai, akkor bármilyen terméket rendel, személyesen átveheti Nagykanizsán a Rózsa utca 8. sz. alatt. Ha postázni kell, akkor az is megoldható. Postázásnál kérnék egy pontos címet, ahová küldhetem a táblát. És egy telefonszámot is.

 
Vállalási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 3-6 munkanap. Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

Ha más formátumot szeretnél, akkor megírod, és mi újabb látványtervet küldünk ( VICTORY DEKOR )

 

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

 

#esküvői rendszámtábla

 

 <H1>Esküvői rendszámtábla galéria</H1> 

<title>Esküvői rendszámtábla készítése Nagykanizsa</title>

<meta name="keywords" content="esküvői, rendszámtábla, autódekor,  matricákkészítése, Nagykanizsa" /

 

rendszam1.jpg

 rendszam20.jpg

rendszam21.jpg

rendszam22.jpg

rendszam23.jpg

rendszam24.jpg

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 93
Tegnapi: 129
Heti: 93
Havi: 3 438
Össz.: 286 610

Látogatottság növelés
Oldal: Esküvői rendszámtábla galéria
VICTORY DEKOR - © 2008 - 2022 - victorydekor.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »