VICTORY DEKOR

A Nagykanizsán 1994 óta működő Victory Dekor célja vállalkozók, cégek és magánszemélyek reklám,dekorációs igényeinek kielégítése. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem.

Újíttassa fel olcsón Ön is hozzátartozója síremlékén az elhasználódott, lekopott feliratot, hogy elhunyt szeretteinek emlékét méltón ápolhassa!!
Sok fejkővön lekopnak az elhunytak nevei, születési és halálozási dátumai. Ezt felújítani műköves szakemberekkel sok pénzbe kerül( 30-40000 Ft). Én egy sokkal olcsóbb megoldást ajánlok figyelmükbe. A felújítás úgy történne, hogy az eredeti gránitlapra egy számítógépes programmal készített és műanyag táblára ragasztott öntapadós fólia lenne ragasztva, amely teljesen elfedné a régi feliratot és így síremléke megszépülne. Ezt a táblát bárki könnyedén felragaszthatja a gránitlapra, szaktudás nem szükséges hozzá. Külön kérésre a fejkőre történő felragasztást is vállalom. A felirat kiváló minőségű anyagból készül és nagyjából ugyanannyi időt kibír, mint a felújítandó korábbi mart betűk festése. Külön kérésre az elhunyt személy(ek) fényképe, valamint egyéb plusz felirat is elhelyezhető az öntapadós feliraton, az viszont többletköltségbe kerül. A feltöltött képek mintául szolgálnak, de bármilyen más elképzelést is meg tudok valósítani.

Tábla mérete: megbeszélés alapján
Anyaga: műanyag
Szín: fekete, fehér, arany, de kérhető bármilyen más színösszeállításban is.

 

 

 

<H1>Sírfelirat tábla galéria</H1> 

<title>Sírfelirat tábla készítése Nagykanizsa</title>

<meta name="keywords" content="sírfelirat, sírtáblaVICTORY DEKOR, lekopott, felirat, fejkő, fejkő tábla, gránitlap, felújítás, síremlék, Nagykanizsa" /

 

 

 

sirko1a.jpg

 

 

 

 sirjelzofejkotablauja4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 81
Heti: 208
Havi: 864
Össz.: 91 284

Látogatottság növelés
Oldal: Sírfelirat tábla galéria
VICTORY DEKOR - © 2008 - 2018 - victorydekor.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: zuhanykabin matrica - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »